Avtal & Villkor

Här kan du läsa allt om våra  leverans- och betalningsvillkor! Dessa villkor är viktiga och innefattar dina rättigheter som kund hos oss på Biohackers Market. Vi ber dig därför att noggrant läsa igenom villkoren tillsammans med vår integritetspolicy. Trevlig läsning!

Allmänt

Tack för att du väljer att handla hos Biohackers Market AB, org nr 559430-8313 (Biohackers Market). Dessa köpvillkor tillämpas på samtliga köp gjorda på Biohackers Markets hemsida (www.biohackersmarket.com) eller på beställningar gjorda via mail/telefon.

Vid köp hos Biohackers Market har du som konsument (med konsument avses en fysisk person som handlar för ändamål som faller utanför näringsverksamhet) bundit dig till de köp- och leveransvillkor som nedan beskrivs.

Biohackers Market följer tillämplig tvingande konsumenträttslig lagstiftning.

Produkter eller tjänster som finns på Biohackers Markets hemsida vid en viss tidpunkt innebär ingen garanti för att dessa produkter eller tjänster alltid kommer att finnas tillgängliga. Vi förbehåller oss rätten att avveckla en produkt eller tjänst när som helst.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa köpvillkor utan att meddela konsumenten. Den version av villkoren som är senast publicerad är också den version som är gällande. Vi uppmanar våra kunder att kontinuerligt hålla sig uppdaterade om köpvillkoren.

 

Betalning

Betalning

Betalning sker via Shopify Pay så att du som kund kan vara fullständigt trygg med din betalning. Vi lagrar ingen information om dina kortuppgifter eller liknande. All kort-, eller betalningsinformation krypteras och hanteras direkt via Shopify Pay. Du kan betala dina produkter via exempelvis kreditkort (Visa, Mastercard eller American Express), faktura eller via månatlig betalning.

Så fort du lagt din beställning så skickas varorna, oavsett hur du valt att lägga upp din betalning i Shopify Pay.

Återbetalning

Vid retur, byte eller reklamation behöver varan skickas tillbaka till oss i originalskick. Så snart vi mottagit varan och eventuell kontroll skett, gör vi en återbetalning till dig via Shipofy Pay. Vi arbetar alltid så snabbt vi kan med att administrera din återbetalning, och vi hänvisar till distanshandelslagen om att återbetalning ska ske inom 30 dagar från den dag då varan mottogs.

 

Ångerrätt och reklamation

Ångerrätt

Om du köper en vara hos Biohackers Market har du enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det datum varan anländer till ditt utlämningsställe. Om du ångrar ditt köp måste du mejla till hello@biohackersmarket.com. I ämnesraden skriver du ”Ångerrätt”. För att få snabbast hjälp från Biohackers Market rekommenderar vi dig att mejla oss enligt ovan instruktioner, men du kan även använda dig av Konsumentverkets ångerblankett. Den hittar du här: https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett

Ångerrätten gäller endast så länge varan är intakt, i obruten förpackning, med alla lappar kvar och har skickats tillbaka till oss i originalskick. Tänk på att packa varan väl vid försändelsen. Biohackers Market återbetalar dig inom 30 dagar från det att vi har mottagit varan. Du som kund står för returfrakten. Returer får ej ske som postförskott eller efterkrav. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsansvarig.

Reklamation

Om din vara skulle vara felaktig eller skadad, skicka alltid ett mail först till hello@biohackersmarket.com och förklara vad som är fel. Vi ger dig vidare instruktioner så vi snabbt kan åtgärda felet som uppstått.

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar från det datum då paketet anländer till ditt ombud. Vid returförsändelse av reklamerad vara och eventuell bytesvara står Biohackers Market för frakten. Vid retur ska varan paketeras väl, om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du som kund betalningsansvarig.

Köpvillkor

Alla produkter som vi specificerar som beställningsvaror omfattas av en garanti på 18 månader. Biohackers Market förbehåller oss rätten att definiera vad som klassificeras som beställningsvaror. Garantiperioden träder i kraft från och med leveransdatumet. Observera att ångerrätt och öppet köp inte är tillämpliga för våra beställningsvaror.

 

Leveranser

Fraktkostnader

Frakt debiteras beroende på summan du handlar för och vart paketet ska skickas. För leverans till andra länder var vänlig att kontakta oss på hello@biohackersmarket.com så hjälper vi er med det.

Leveranstid

Vårt mål är alltid att leverera så snabbt som möjligt. Lagervaror skickas inom 1-3 arbetsdagar. Om annan leveranstid är aktuell så finner du den informationen på respektive produkts informationssida.

Leveransinfo

Vi skickar alla våra paket med PostNord eller Mailbox (de levererar via olika fraktbolag såsom UPS, DHL Postnord mm). Du som kund hämtar sedan ut ditt paket hos närmaste ombud. När paketet finns att hämta får du avisering via sms. Därför är det av stor vikt att du fyller i rätt telefonnummer.

Outlösta paket

I två veckor ligger paketet hos ert ombud. Hämtas inte paketet ut så sänds det tillbaka. Ni som kund debiteras 400 sek för icke uthämtat paket för att täcka emballagekostnader, fraktavgifter och returbehandling.

Kundtjänst

Om du har frågor eller om något blivit fel gällande din beställning eller om du av någon annan anledning önskar nå vår kundtjänst finns vi tillgängliga för dig på mejl, hello@biohackersmarket.com. 

 

Personuppgifter

För att du som kund ska kunna genomföra ett köp måste vi samla in personuppgifter. Med personuppgift avses all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person som är i livet. De uppgifter som lämnas vid registreringen behandlas av Biohackers Market. Du har rätt att en gång per år begära utdrag för den information som finns registrerad om dig. Om några uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller missvisande rättar vi självklart till dem om du meddelar oss. Du kan även begära att få uppgifterna om dig raderade. Biohackers Market använder endast uppgifterna för fullgörandet av avtalet och säljer inte personuppgifterna vidare till tredje part. Genom att göra ett köp via oss godkänner du även Biohackers Markets insamling och behandling av dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter under Integritetspolicy.

Biohackers Market AB

Gökvägen 6

133 36 Saltsjöbaden

Org nummer: 559430-8313

 

E-post: hello@biohackersmarket.com

Tel: 070-597 87 15

Senast uppdaterat 2024-01-30