Optimal användning av Rödljusterapi med Fredrik Paulún

Optimal användning av Rödljusterapi med Fredrik Paulún

Välkommen till vårt spännande webinar om rödljusterapi med vår rödljusexpert Fredrik Paulún! Under detta informativa evenemang kommer Fredrik guida dig genom optimal användning av rödljusprodukterna. Vi kommer inte bara gå igenom alla knappar och lägen, utan även besvara viktiga frågor som:

  • Avstånd till panelen och behandlingstid: Hur långt bör man sitta från panelen och hur länge ska man behandla varje område för att maximera effekten?
  • Systematisk effekt: Får hela kroppen nytta av att behandla ett specifikt område? Vilken är den systematiska effekten av rödljusterapi?
  • Optimal uppdelning av behandling: Är det fördelaktigt att behandla olika områden under olika sessioner, eller är det bäst att koncentrera sig på ett område åt gången?
  • Behandlingens timing: Finns det fördelar med att dela upp behandlingen mellan morgon och kväll? Vad säger forskningen om detta?
  • Pulseffekt/frekvens: Vilken pulseffekt eller frekvens är mest gynnsam för olika hälsomål, inklusive depression, sömnsvårigheter, smärta, ålderstecken, energinivåer, immunförsvar och inflammatoriska tillstånd?
  • Rött ljus vs. NIR: När är det bäst att använda enbart rött ljus, och när bör man fokusera på Near-Infrared (NIR)? Finns det unika fördelar med varje?
  • Riktning av ljuset: Är det nödvändigt att rikta ljuset både fram och bak på kroppen för att uppnå optimal effekt, eller är framsidan tillräcklig?
  • Watteffektens betydelse: Hur påverkar watteffekten resultatet av behandlingen? Vilka faktorer bör man överväga när man väljer rödljusprodukt?

Fredrik Paulún kommer att dela med sig av sin omfattande kunskap och erfarenhet för att ge dig de verktyg du behöver för att maximera fördelarna med rödljusterapi. Missa inte detta tillfälle att fördjupa dina kunskaper och ställa dina egna frågor till en expert på området!

När? Tors, 25 jan. 2024 19:00 - 20:30

Anmäl dig här! 

Tillbaka till blogg